Every month we choose from among our employees the best staff in the categories of cooks and waiters. Every year take place competition between employees. Buschek cup - a competition of cooks and Flídr's Cup - a competition of waiters.

  • Buschek cup 2019
  • Buschek Cup 2018
  • Buschek cup 2017
  • Buschek Cup 2016
  • Buschek Cup 2015
  • Buschek Cup 2014
  • Buschek Cup 2013
  • Buschek Cup 2012
  • Buschek Cup 2011
  • Buschek Cup 2010

  • Flídr´s cup 2018
  • Flídr's cup 2017
  • Flídr's cup 2016
  • Flídr's cup 2015
  • Flídr's cup 2014
  • Flídr's cup 2013
  • Flídr's cup 2012
  • Flídr's cup 2011
  • Flídr's cup 2010
  • Flídr's cup 2009

  • 02 únor
  • 01 leden

  • 02 únor
  • 01 leden

  • 12 prosince
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen

  • Číšník roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Saint Wenceslas Feast(3 000 g – smoked pork knee, duck, chicken, sausage, smoked pork, pork shoulder, bacon, assortment of dumplings, sauerkraut)

    Saint Wenceslas Feast
    (3 000 g – smoked pork knee, duck, chicken, sausage, smoked pork, pork shoulder, bacon, assortment of dumplings, sauerkraut)

    traditional czech cuisine
  • Roast smoked pork knee(1 300 g smoked pork knee, beer, wild spices, mustard, horseradish)

    Roast smoked pork knee
    (1 300 g smoked pork knee, beer, wild spices, mustard, horseradish)

    traditional czech cuisine
  • 1
  • 2
  • 3
  • Saint Wenceslas Feast(3 000 g – smoked pork knee, duck, chicken, sausage, smoked pork, pork shoulder, bacon, assortment of dumplings, sauerkraut)

    Saint Wenceslas Feast
    (3 000 g – smoked pork knee, duck, chicken, sausage, smoked pork, pork shoulder, bacon, assortment of dumplings, sauerkraut)

    traditional czech cuisine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6