Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací

Ocenění

  • 1989- zlatá, stříbrná a bronzová medaile v soutěži SOTMO
  • 1991- člen vítězného týmu v soutěži „Bavorský kuchař“
  • 1991- druhé místo v soutěži jednotlivců „Bavorský kuchař“

Životopis

  • Jeden z předních českých foodstylistů (vydavatelství Bauermedia, Europress)
  • 15 let praxe
  • Účastník soutěže kuchař roku Kuchař v televizních pořadech „Večeře“ s Naďou Konvalinkovou a „Prima vařečka“
  • Certifikát „Specialista na italskou kuchyni“
  • Praxe Německo, Rusko, Itálie
  • Vyučen SOU u KRBU a Ondříčková Praha Praxe Rusko restaurace Arbat Moskva Hotel Florenc, později šéfkuchař (soutěž restaurací Pražská jednička I.místo)
  • Německo Hotel Hubertus Schönsse (šéfkuchař Jaroslav Hašek)
  • Restaurace „Mucha“ vedoucí směny
  • Francouzská restaurace „Chez Moi“ (šéfkuchař)
  • Restaurace „U Kamenného Mostu“ – francouzská a česká kuchyně (šéfkuchař)
  • Provensálská kuchyně (šéfkuchař Robert Chein) – praxe ve Francii
  • Absolvent kurzu Thajská kuchyně (šéfkuchař Ken Han)
  • Itálie – Taverna del Castello, Villa di Angelo – Santa Caterina Neapol
  • Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací
  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • Uzené koleno pečené(1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    Uzené koleno pečené
    (1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6