Šéfkuchař Roman Vlach

šéfkuchař Restaurant – Café Svatého Václava

Životopis

Už v útlém věku své babičce asistoval v kuchyni kdykoliv šla vařit dobroty. Ze zvědavosti, co se v hrnci vaří ho na sebe převrhl, což ho v žádném případě neodradilo ve snu stát se kuchařem.

Při výběru školy měl jasno a vystudoval na 1.SSOU Břeclav v oboru kuchař.

Následně svou praxi prohluboval v Restauraci U piráta, restauraci Štola Hodonín Hotel Břeclav a nakonec ho život přivál do Restaurant-Café Svatého Václava, kde od roku 2016 zastává funkci šéfkuchaře zároveň s další provozovnou Ristorante Italiano Buschetto.

Nejraději má asijskou kuchyni a rád připravuje vše, jelikož se rád učí novým pokrmům.

Ve volném čase nejraději tráví čas se svou rodinou a věnuje se smíšeným bojovým sportům.

  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • Uzené koleno pečené(1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    Uzené koleno pečené
    (1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6