Každý měsíc volíme z řad našich zaměstnanců nejlepšího zaměstnance v kategoriích kuchař a čísník. Každý rok probíhá mezi zaměstnanci soutěž Buschek cup - soutěž kuchařů a Flídr's cup - soutěž obsluhy.

  • Buschek cup 2017
  • Buschek Cup 2016
  • Buschek Cup 2015
  • Buschek Cup 2014
  • Buschek Cup 2013
  • Buschek Cup 2012
  • Buschek Cup 2011
  • Buschek Cup 2010
  • Buschek Cup 2009
  • Buschek Cup 2008

  • Flídr's cup 2017
  • Flídr's cup 2016
  • Flídr's cup 2015
  • Flídr's cup 2014
  • Flídr's cup 2013
  • Flídr's cup 2012
  • Flídr's cup 2011
  • Flídr's cup 2010
  • Flídr's cup 2009
  • Flídr's cup 2008

  • 01 Leden
  • 02 Únor
  • 03 Březen
  • 04 duben
  • 05 květen
  • 06 červen
  • 07 červenec
  • 08 srpen

  • 01 Leden
  • 02 Únor
  • 03 Březen
  • 04 duben
  • 05 květen
  • 06 červen
  • 07 červenec
  • 08 srpen

  • Číšník roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • Uzené koleno pečené(1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    Uzené koleno pečené
    (1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6