Pro doplnění týmu v naší moderně vedené restauraci HLEDÁME VHODNÉ KANDIDÁTY na pozici:

  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou
  • praxe vítána
  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou
  • možnost dlouhodobé brigády pro studenty
  • světový jazyk výhodou
  • minimálně 2 roky praxe v italské kuchyni
  • minimálně 2 roky praxe

V případě vašeho zájmu prosím kontaktujte:

  • Tomáš Martínek 602 133 682 - Manager provozu - Servis
  • Martin Bušek 606 201 222 - Gastromanager - Kuchyně

Je možné také zaslat životopis k rukám naší personální vedoucí - p. Borská (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • Uzené koleno pečené(1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    Uzené koleno pečené
    (1 300 g uzené pečené koleno, pivo,divoké koření, hořčice, křen)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • Svatováclavské pohoštění(3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    Svatováclavské pohoštění
    (3 000 g - vepřové uzené koleno,kachna, kuře, bílé klobásky, uzenévepřové maso, vepřová plec, slanina,variace knedlíků, zelí)

    tradiční česká jídla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6